Over het Stadspanel Amsterdam

In het Stadspanel Amsterdam van Onderzoek en Statistiek (O&S) van de gemeente Amsterdam kunt u uw mening geven over allerlei zaken die spelen bij u in de buurt of in de hele stad.

Als lid van ons panel ontvangt u gemiddeld één keer per maand een e-mail waarin u gevraagd wordt om een online vragenlijst in te vullen. In de e-mail staat altijd omschreven waar het onderzoek over gaat, voor wie het onderzoek wordt uitgevoerd en hoe lang de vragenlijst duurt. Het invullen van een gemiddelde vragenlijst duurt meestal 5-10 minuten. Meedoen is altijd op basis van vrijwilligheid, dus als panellid beslist u bij iedere uitnodiging of u de vragenlijst wilt invullen.

U kunt lid worden van ons panel door op Aanmelden te klikken. U krijgt dan een nieuw scherm te zien met het aanmeldformulier. Nadat u de achtergrondvragen heeft beantwoord, ontvangt u automatisch een aanmeldingse-mail. Als u in deze e-mail op de bevestigingslink klikt, is uw aanmelding geslaagd en bent u lid van ons panel. Welkom! U kunt daarna spoedig een uitnodiging voor uw eerste onderzoek verwachten.

Op dit moment mag iedereen die in Amsterdam woont, en 16 jaar of ouder is, lid worden van het Stadspanel Amsterdam. Het lidmaatschap is kosteloos alsook zonder beloning. U kunt opzeggen wanneer u wilt. Vindt u het interessant om mee te denken over de stad of over uw eigen buurt? Meld u dan nu aan en wees de ogen en oren van Amsterdam.

Het Stadspanel Amsterdam en het Stadspaspanel Amsterdam worden beheerd door Team Stadspanel van Onderzoek en Statistiek (O&S) van de Gemeente Amsterdam.